Total Pageviews

Mar 10, 2014

Ποιος θα κλάψει όταν πεθάνεις; - Robin Sharma



Όσοι ακολουθείτε αυτό το blog είμαι σίγουρος ότι θα έχετε καταλάβει την αδυναμία μου σε κάποιους συγγραφείς. Ένας από αυτούς είναι και ο Robin Sharma, του οποίου τα βιβλία δεν χορταίνω να διαβάζω. Πολλές φορές επαναλαβάνεται, πολλές φορές αναφέρεται σε πράγματα ελαφρώς ουτοπικά, όμως ποτέ δεν πλατειάζει και πάντα δίνει πρακτικές συμβουλές αυτοβοήθειας. Ένα τέτοιο βιβλίο όπου έχει συγκεντρώσει 101 σοφές συμβουλές επιτυχίας και ευτυχίας είναι και αυτό το βιβλίο του.

Η ζωή περνά πολύ γρήγορα. Και τίποτα δεν είναι πιο οδυνηρό από τη συνειδητοποίηση ότι έφτασες στο τέλος της χωρίς να αντιληφθείς τι ήταν πραγματικά σημαντικό –επειδή ήσουν υπερβολικά απασχολημένος με όσα δεν είχαν αληθινή σημασία.
Το βιβλίο ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ; έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εστιάσουν σε ό,τι έχει πραγματική αξία και να απλουστεύσουν την καθημερινότητά τους, ώστε να ζήσουν μια πιο χαρούμενη, έντονη και ουσιαστική ζωή.
Είναι βασισμένο στη φιλοσοφία και στα εμψυχωτικά μηνύματα του Μοναχού που Πούλησε τη Ferrari του, του βιβλίου που μεταμόρφωσε τη ζωή αμέτρητων ανθρώπων.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...